HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
DRNEMES.HU
Szakszerű jogi képviselet polgári ügyekben 1992 óta
DRNEMES.HU
Szakszerű jogi képviselet polgári ügyekben 1992 óta

Tevékenységi köreink

INGATLANJOG

Irodánk fő tevékenységi területe az ingatlanjog. A jogi konzultációtól az okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk adásvételi, ajándékozási, csere és vegyes szerződéseihez, és az ingatlan-nyilvántartást érintő bármely jogügylethez.
Ingatlan adásvétel során különös figyelmet fordítunk a kiszolgáltatottabb pozícióban lévő vevő jogvédelmére, különös tekintettel a hitel elemet tartalmazó jogügyletekre.
A hitelintézetekkel fenntartott folyamatos kapcsolatunk révén a kölcsön elemet tartalmazó jogügyletekben irodánk nagy tapasztalatra tett szert. Garantáljuk a gyors és zökkenőmentes ügyintézést.
Tanácsadást nyújtunk a vagyonátruházás során felmerülő adó és illetékkötelezettségekről, illetékkedvezményekről és mentességekről. Irodánk társasházak jogi képviseletét is ellátja.
​Elbirtoklás, ingatlanok használati mód váltása, használati megállapodás, ingatlan bérbeadás, hasznosítás és beruházás során felmerülő kérdésekben kérje tapasztalt kollégáink tanácsát.


CÉG ÉS GAZDASÁGI JOG

Irodánk társasági szakjogász kollégákkal vállalja gazdasági társaságok (közkereseti; betéti; korlátolt felelősségű és részvény-társaságok) alapítását rövid határidővel.
Cégmódosítás, speciális társasági jogi szerződések okiratszerkesztése, szervezeti és működési-, fegyelmi és egyéb belső szabályzatok kidolgozása, gazdasági társaságok átalakulásával kapcsolatos okriatszerkesztés. Beolvadás, összeolvadás, szétválás.
​Gazdasági társaságok működésével, szerződéses viszonyaival, végelszámolásával, felszámolásával, törvényességi felügyeletével kapcsolatos komplex ügyintézés. Idegen nyelvű okiratszerkesztés.
Jogi képviselet gazdasági és céges jogvitákban peren kívüli és peres eljárásban.  


CSALÁDJOG


​Házastársi, élletársi, vagyonjogi viszonyok rendezése, gyermek-tartással és kapcsolattartással összefüggő jogi képvsielet, okiratszerkesztés, tanácsadás.

SPORTJOG 

Sportegyesületek, sporszakmai szervezetek alakulásával és működésével kapcsolatos teljes körű jogi képviselet és okiratszerkesztés, sportszterződések, sportjogi állásfoglalások. 

EGYÉB POLGÁRI ELJÁRÁSOK 


Polgári peren kívüli és peres képviselet és okiratszerkesztés több mint 20 éves tapasztalattal a polgári jog valamennyi területén.